U wilt een woonhuis of appartement kopen maar bank-says-no?

Veel starters, duurhuurders en/of ZZPers kunnen met hun financieringsvraag niet terecht bij reguliere bankinstellingen. Steendracht nodigt hen uit om met de Steendracht Huurdershypotheek of de Steendracht Familiehypotheek hun woonwens proberen te vervullen door de een voorstel tot verkoop/hypotheekverstrekking neer te leggen bij de huurbaas, familie, vrienden of zelfs je werkgever.

Je kent het wel: Je betaalt al jaren trouw € 1.500 aan maandelijkse huur, nog nooit een dag te laat, maar volgens de bank kan je geen € 1.000 aan maandelijkse hypotheeklasten betalen. Steendracht helpt jou bij het aankopen van een woning via een non-bancaire hypotheekgever, wat voor laatstgenoemde door nieuwe wet- en regelgeving vaak ook beter, makkelijk en net zo zeker is.

Steendracht, van mensen, voor mensen!

Ontdek hoe Steendracht u kan helpen om een transactie tussen huurder en verhuurder, familie of niet, te proberen te realiseren. No cure no pay. Steendracht neemt zowel de aankopende als verkopende kant mee in de voordelen en faciliteert de transactie terwijl Steendracht Zeker zorgt voor de handige buffer tijdens de looptijd. 

Steendracht: een nieuwe manier van investeren met de zekerheden van vastgoed zonder de onzekerheden van (ver)huren.

Vraag offerte aan

Hulp nodig?

Vul hieronder uw telefoonnummer in zodat één van onze collega’s contact met u kan opnemen.