Wordt partner van Steendracht.

Als uitvinder van de sell-to-solve Steendracht Huurdershypotheek groeien we snel. Wij geloven in een netwerk-organisatie waarbij we met partners samenwerken om samen sneller en beter hypotheken tussen mensen mogelijk te maken.

We werken in heel Nederland samen met vaste fiscale specialisten en notarissen die de Steendracht Huurdershypotheek en de Steendracht Familiehypotheek producten goed begrijpen. Juist dit specialistische advies voor zowel leninggever als leningnemer stelt ons in staat onze groei-ambities te realiseren.

Wil je ook partner worden van Steendracht, neem contact met ons op.

 

Accountants, hypotheekadviseurs en makelaars let op!

Naast onze vaste partnerships met fiscalisten en notarissen, worden we in toenemende mate benaderd door accountants, hypotheekadviseurs en makelaars die -veelal vanuit vastgoed eigenaren- interesse hebben om onze Steendracht Huurdershypotheek en de Steendracht Familiehypotheek aan hun klanten te adviseren. We beogen medio 2024 met een reseller programma te komen. Wil je niets missen en als eerste op de hoogte zijn wanneer we dat programma lanceren? Volg ons dan op LinkedIN en zorg dat je je daar abonneert op onze updates.