Coronavirus in Nederland

Op last van de overheid en de nieuwe maatregelen van RIVM (hier te lezen) zijn alle evenementen met meer dan honderd bezoekers afgelast. Dit met betrekking tot het indammen van de verspreiding van het coronavirus COVID-19 en dit geldt vooralsnog tot en met 31 maart. Hierdoor zijn we genoodzaakt alle evenementen tot de eerder genoemde datum geen doorgang te laten vinden op de huidige datum.

 

Mocht u interesse hebben in Steendracht en hier meer over willen weten, dan kunt u een contactverzoek achterlaten of ons bellen op 020 – 2190 110. Wij kunnen u dan Steendracht telefonisch of per videocall toelichten.

 

Ontvang een rentevergoeding vanaf 4,5% per maand!

U wilt uw zakelijk vermogen laten renderen en beseft dat sparen bij de bank daar geen optie meer voor is. Banken vergoeden vrijwel geen- of negatieve rente op zakelijk vermogen. U wilt investeren, maar wel met zekerheid. Wij bieden u de mogelijkheid om uw zakelijk kapitaal te investeren in zakelijke hypotheken. U financiert op deze manier het zakelijk vastgoed van een collega-ondernemer met een zakelijke hypothecaire geldlening.

Uw zakelijk vermogen laten groeien met de zekerheid van een hypotheek!