Over ons.

Steendracht:
Ondernemers voor elkaar.

Het idee voor Steendracht is in 2018 ontstaan. Drie vrienden kwamen toen tot de conclusie dat het niet alleen lastig was om zakelijk vastgoed te financieren, maar dat ook in vastgoed beleggen voor ondernemers veelal moeilijk bleek te zijn. Het bracht ze op hoe dat vroeger ging met verenigingen, gildes en broodfondsen waarin de krachten gebundeld werden en de last verdeeld. Kortom: samen staan we sterker. Zo ontstond de combinatie van Stenen en Eendracht; Steendracht!

Steendracht BV is opgericht in 2019 met als doel ondernemers met een financieringsvraag te koppelen aan ondernemers met een investeringsbehoefte. Steendracht biedt een platform om deze behoeften bij elkaar te brengen. Steendracht is daarmee een interessant, bankvrij alternatief voor zowel ondernemers met een financieringsvraag als voor ondernemers die hun zakelijk vermogen willen laten renderen.

Daar waar grote financiële instellingen zakelijke klanten steeds vaker een ‘standaardoplossing’ bieden, is er behoefte aan maatwerk. Steendracht biedt dit maatwerk. Via Steendracht kunnen investeerders het zakelijk vastgoed van andere ondernemers financieren door middel van een zakelijke hypothecaire geldlening. De ene ondernemer krijgt zo beschikking over middelen om de groei van zijn onderneming te faciliteren, terwijl de andere leningverstrekkende ondernemer een aantrekkelijk en veilig rendement op zijn investering ontvangt.

Steendracht: Ondernemers voor elkaar!

Ons team.

Veelgestelde Vragen.