Een zakelijke hypotheek voor en door ondernemers.

Leningnemers – Elke ondernemer kijkt naar de toekomst met de intentie om een succesvol bedrijf op te bouwen. Of het nu gaat om een kleine webwinkel, een meubelmaker of een administratiekantoor: iedereen start met de ambitie om te groeien. Deze groei wordt vaak belemmerd door een gebrek aan funding. Ondernemers met een financieringsvraag kunnen bij de reguliere bank terecht voor een zakelijke hypotheek, maar die rentes rijzen de pan uit.

Leningverstrekkers – Zakelijk vermogen bij diezelfde bank levert tegenwoordig amper nog niets op – en met de aangekondige negatieve rente, gaat uw zakelijk vermogen binnenkort zelfs geld kosten. Veel investeerders zoeken daarom naar andere manieren om veilig rendement te behalen.

Bankvrij alternatief – Hoe kun je gunstig financieren én veilig rendement halen zonder die banken? Dat kan met Steendracht. Wij stellen ondernemers in staat een pand te financieren en zorgen ervoor dat investeerders hun zakelijk vermogen op een veilige manier kunnen laten renderen. Simpelweg door twee partijen, een vragende en een biedende, samen te brengen.